Energiebesparingsadvies

U wilt energie besparen maar hebt geen idee van hoe u het naast het gebruiken van spaarlampen en een tijdschakelaar kunt aanpakken?


E.N. advies is dan de aangewezen partner voor u. E.N.  advies komt naar u toe om een plan van aanpak te maken om energie te besparen. Wij maken eerst een analyse van uw huidige energielabel waarna we samen met u uw behoeften en wensen bespreken. Uiteindelijk stellen wij u de diverse mogelijkheden om energie te besparen voor en dit toegespitst op uw budget. Natuurlijk kunt u daarna het advies door diverse partijen laten uitvoeren of u kunt de opdracht ook compleet bij ons neerleggen.

Dan zorgen wij voor de begeleiding, coördinatie en installatie van begin tot einde. Hierbij brengen wij dan ook de kosten voor de oorspronkelijke rapportage in mindering van het totaal.

Energie besparen gaat ook niet per definitie samen met grote investeringen. Er zijn tal van mogelijkheden zowel op het gebied van bouwkunde als installatietechnieken.

Bent u toch bereidt om te investeren in wat grotere installaties zoals een zonneboiler, warmtepomp. Micro wkk of zonnepanelen, dan helpen wij u door de administratieve handelingen om een zo goed mogelijke subsidie te ontvangen. Zo kunt u naast energie besparen en milieuvriendelijker zijn ook uw investering sneller terugverdienen.

Energiebesparingstips

Op zoek naar meer tips? Download het volledige overzicht!